Следвайте Гласове в ТелеграмГръцката политичка заведе и дъщеричката си на работното

...
Следвайте Гласове в ТелеграмГръцката политичка заведе и дъщеричката си на работното
Коментари Харесай

Ева Кайли се завърна в Европарламента, заведе дъщеря си на работното си място

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Гръцката политичка заведе и дъщеричката си на работното си място

Включва се в пленарни съвещания през юли

Бившата заместник-шефка на Европарламента Ева Каили, която бе в центъра на корупционната спекулация “Катаргейт ”, се завърна в понеделник в брюкселската централа на Екологичен потенциал. При това известната гръцка политичка не бе сама - придружаваше я нейната 2-годишна дъщеричка. В същото време юристът й Михалис Димитракопулос разгласи, че тя е възобновила работата си като евродепутатка.

Ева Каили бе пусната на независимост на 25 май, откакто престоя над четири месеца в белгийски затвор и един месец бе под домакински арест. Тя бе нарочена от прокуратурата в Брюксел за корупмпирана до мозъка на костите си, взела рушвет от Катар поради отбраната на ползите на страната в Екологичен потенциал. Сред обвиняванията към Каили бяха пране на пари и нелегално укриване в дома є на недекларирана голяма сума пари - татко є бе арестуван на излизане от жилището є с куфарче със 700 000 евро.

Според политическите наблюдаващи в Брюксел, завръщането на Каили на работното є място е удостоверение на обрисувалата се през последния месец наклонност за “свиване ” и даже “забрава ” на разтреслия европейските институции корупционен скандал “Катаргейт ”. Предпоследното индиректно доказателство за това направеният предходната седмица отказ от водещия следствието белгийски магистрат Мишел Клез заради “конфликт на ползи ”. Синът му Никола имал обща компания за търговия с канабис с Уго - наследник на обвинената за дейна участничка в аферата “Катаргейт ” белгийска евродепутатка Мария Арена. Както към този момент “Труд news ” писа, потулването на абсурда е било пожелано от държавните и политическите управления на водещи страни в Европейски Съюз.

Инфо: " Труд "

 

 

 


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР